Sustainability Statistics

Ovation Hollywood

Hollywood & Highland, rebranded as Ovation Hollywood, is a 19-year old shopping complex currently undergoing a design renovation. The transformation includes a makeover of the five-story building mall structure to introduce office space, as well as the revitalization of the pedestrian corridors, which will create more welcoming and inviting public spaces.

A grand stair takes visitors from Hollywood Boulevard up to the main public realm, featuring an urban plaza. This activated central plaza reenergizes the heart of the project into a hub of culture and entertainment, becoming a place for tourists, employees and nearby residents to gather. Additional outdoor spaces throughout the development feature lush landscaping and provide plenty of opportunities to dine and linger at the open-air center. This revamped mall will become an entertainment center where people want to hang out, further enhancing the experience for the consumer.

PROJECT INFORMATION
Location: Los Angeles, CA
Team: Gensler
Rendering Credit: Gensler

 

Ovation Hollywood

Close DetailsMore Details

Ovation Hollywood

Close DetailsMore Details

Ovation Hollywood

Close DetailsMore Details

Ovation Hollywood

Close DetailsMore Details

Ovation Hollywood

Close DetailsMore Details

Ovation Hollywood

Close DetailsMore Details

Ovation Hollywood

Close DetailsMore Details

Ovation Hollywood

Ovation Hollywood

Hollywood & Highland, rebranded as Ovation Hollywood, is a 19-year old shopping complex currently undergoing a design renovation. The transformation includes a makeover of the five-story building mall structure to introduce office space, as well as the revitalization of the pedestrian corridors, which will create more welcoming and inviting public spaces.

A grand stair takes visitors from Hollywood Boulevard up to the main public realm, featuring an urban plaza. This activated central plaza reenergizes the heart of the project into a hub of culture and entertainment, becoming a place for tourists, employees and nearby residents to gather. Additional outdoor spaces throughout the development feature lush landscaping and provide plenty of opportunities to dine and linger at the open-air center. This revamped mall will become an entertainment center where people want to hang out, further enhancing the experience for the consumer.

PROJECT INFORMATION
Location: Los Angeles, CA
Team: Gensler
Rendering Credit: Gensler